JOVO Management organiseert evenementen en produceert (online) video’s met als doel het imago van onze klanten te vergroten. Dit doen we door samen met onze klanten de marketingdoelstellingen te bespreken. Op basis van deze doelstellingen creëren wij een passend concept. Doordat we alle facetten, van budgettering, tot productie en decorbouw in eigen huis hebben kunnen wij onze evenementen en video’s turn key verzorgen.

Evenementen
Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche op het gebied van zowel grote publieksevenementen als corporate events, kun je ons inschakelen voor nationale- en internationale kampioenschappen, huldigingen, kick-offs, klant- en of dealerdagen, showcases, congressen, seminars, personeel, jubilea, open dagen en incentives.

Online video
Sinds 2014 is het team van JOVO regelmatig leidend geweest in grote (online) video producties. Hierin hebben wij niet alleen een uitvoerende rol maar kan je ook altijd bij ons terecht voor advies.  

Consultancy
Voor overheden zijn wij vaak een vraagbaak als het gaat om de voorbereiding voor grote evenementen en de risico’s die dit met zich mee brengt. Wij leveren haalbaarheidsplannen, veiligheidsplannen, bestuurlijke- en financiële prognoses.